• Verzenden en afhalen mogelijk
  • Cadeauverpakking inbegrepen
  • Verzenden en afhalen mogelijk
  • Cadeauverpakking inbegrepen

Over De Creatieve Hoefijzers

De Creatieve hoefijzers organiseert creatieve kinderfeestjes, workshops en verkoopt hoefijzer decoratie, zoals dromenvangers, geluksvangers, fotolijstjes, kransen, sleutelrekjes, geluksvangers op steigerhout en spaarpotten. Het hoofdthema is paarden en hoefijzers, maar andere thema’s zijn uiteraard bespreekbaar.

Ieder mens en dier is uniek en waardevol. Zo ook de creaties die speciaal door ons voor klanten gemaakt zijn of door klanten gemaakt worden. Geen 13 in een dozijn, maar stuk voor stuk uniek en net even anders. Er worden authentieke gebruikte hoefijzers gebruikt, want deze brengen immers geluk.

Daarnaast maak ik tegenwoordig ook Lucky Horse Charms. Dit is een set van 2 gelukshangers, 1 die je aan het oornetje van je paard vast kan maken en de andere kun je aan het hoofdstel of zadel vast klikken of als sleutelhanger gebruiken. Ook heb ik regelmatig leuke cadeauartikelen in het thema paarden, hoefijzers en geluk.

Mijn wens is om het assortment nog verder uit te breiden. Hou hiervoor onze website, Instagram pagina en Facebook pagina in de gaten.

Ons verhaal

De Creatieve Hoefijzers is ontstaan door de kinderfeestjes van onze dochter, die gek is op paarden, pony’s, eenhoorns en knutselen. Tijdens het bedenken van het derde kinderfeestje in het thema van paarden, bedacht ik dat het leuk zou zijn om onder andere hoefijzers te versieren.

Toen er in mijn kennissenkring een baby geboren werd, heb ik van een van de hoefijzers een dromenvanger gemaakt. In deze dromenvanger zat de naam van het pas geboren kindje verwerkt. Deze werd leuk ontvangen. Niet alleen door degene die hem kreeg, maar ook door mensen die erbij aanwezig waren toen ik het gaf. Van daaruit kwam de eerste vraag om er in opdracht 1 te maken en volgde er meerdere opdrachten.

Het hoefijzers versieren heb ik niet alleen gedaan tijdens het kinderfeestje van onze dochter, maar ook tijdens de dag van het vergeten kind op de manege waar onze dochter en ik actief zijn en op een manege met de kinderen van een ponykamp. Ontzettend leuk om te zien hoe de kinderen met dezelfde materialen toch een heel eigen creatie maken met de hoefijzers. Ik merkte dat ik het erg leuk vond om dit samen met kinderen te doen. Je kunt gerust stellen dat De Creatieve Hoefijzers een uit de hand gelopen hobby is, maar wel een die ik met veel plezier doen.

Aangezien ik het zelf ook heerlijk vind om te knutselen, doe ik dit zelf ook regelmatig. Nu dus ook met hoefijzers, maar het thema paarden kwam al vaker voorbij. Er zijn zoveel leuke dingen te verzinnen met dit thema. Onder andere stokpaardjes, paardenhoofden kerstboomhangers dromenvangers van hoefijzers, fotolijstjes van hoefijzers, geluk hoefijzers en eenhoorn/paarden sleutelhangers van Krimpie Dinkie. Dit alles vind ik leuk om voor mezelf te maken, voor een ander als cadeautje of om samen met de kinderen te doen.

Uit het organiseren van kinderfeestjes haal ik erg veel voldoening. Het is fijn om kinderen te zien genieten en hun fantasie te zien gebruiken. Daarnaast is het erg leuk als ze na een feestje hun eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan het feestje.

Vindt uw kind het ook leuk om te knutselen tijdens een kinderfeestje of wil u op uw verenging een creatieve workshop organiseren voor de kinderen, maar ontbreekt het u aan creativiteit….dan bent u bij de creatieve hoefijzers aan het goede adres. Ik kom graag bij u thuis of op uw vereniging om deze activiteit te organiseren en begeleiden. U kunt gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u opzoek naar leuke knutselideeën en spelactiviteiten voor een kinderfeestje? Deze deel ik op deze website en op onze Facebookpagina.

Verzorgpaarden De Creatieve Hoefijzers

Jane

Mijn naam is Jane, van jongs af aan al gek op paarden (tegenwoordig in het bijzonder mijn twee geweldige verzorgpaarden), knutselen en het organiseren van kinderfeestjes. In mijn vrije tijd ben ik samen met onze dochter veel bij de paarden te vinden of zijn we samen aan het knutselen. Sinds januari 2019 ben ik de eigenaresse van De Creatieve Hoefijzers. Een uit de hand gelopen hobby, kan ik wel zeggen, maar erg leuk en dankbaar om te doen.

Met De Creatieve Hoefijzers wil ik je graag inspiratie geven voor kinderfeestje en helpen aan een leuk gelukscadeau of mooie herinnering aan uw paard of pony. In het begin maakte ik de hoefijzers alleen in opdracht, maar ik vond het nog leuker om kinderen mee te nemen in mijn creatieve flow en bij te dragen aan hun eigen ontwikkeling.

Ik ben creatief ingesteld, zorgzaam en praktijkmanager in de tandheelkunde van beroep. De keuze om met De Creatieve Hoefijzers bij te willen dragen aan het geluk van mensen en in het bijzonder voor kinderen is daardoor voor familie en vrienden geen verrassing.

Ik geef de workshops op evenementen en op locatie bij u thuis, bij uw vereniging of bij uw bedrijf. Een enkele keer sta in met mijn producten met een marktkraam bij evenementen.

Kijk gerust rond op mijn pagina om inspiratie op te doen en neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met mij op.

Creatieve groetjes,

Jane