• Verzenden en afhalen mogelijk
  • Cadeauverpakking inbegrepen
  • Verzenden en afhalen mogelijk
  • Cadeauverpakking inbegrepen

Kinderfeestjes / workshops

Is uw kind binnenkort jarig? Alvast van harte gefeliciteerd! U wilt dit met een leuk feest gaan vieren in het thema paarden, maar u heeft nog geen inspiratie hoe u dit wilt gaat vieren?Wij hebben voor u een mooie oplossing: een creatieve workshop voor uw kinderfeest bij u thuis of op locatie. Wij organiseren creatieve workshops met hoefijzers en in het thema van paarden voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

Een kinderfeest is een leuke herinnering voor later. De meeste kinderen vinden het erg leuk om hun fantasie de vrije loop te laten en creatief bezig te zijn. Creatief bezig zijn is goed voor je. Het verbeterd je motorische en creatieve vaardigheden, het vergroot je zelfbeeld als je trots je kunstwerk kan tonen, je leert obstakels te overwinnen en het verbeterd je vertrouwen in je eigen talenten en eigen kunnen. Het werken met kleuren heeft een kalmerend effect. Daarnaast is het vooral gezellig om creatief bezig te zijn.

Voor creatieve kinderfeestjes om thuis te vieren ben je bij De Creatieve Hoefijzers op het juiste adres, zeker als het om het thema paarden gaat. Want wat is er nu leuker voor paardenliefhebbers, paardenmeisjes, paardenjongetjes, cowboys, cowgirls en eenhoornfans, dan iets te knutselen in hun favoriete thema? Daarnaast is het erg leuk als ze na een feestje hun eigen gemaakte gelukscreatie mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan het feestje / workshop.

De hoefijzers kom ik graag bij u thuis of op uw vereniging/ sportclub/ bedrijf maken met de kinderen. U zorgt voor een ruime tafel met voldoende stoelen waar de kinderen tijdens het feestje aan kunnen zitten tijdens het knutselen. De Creatieve Hoefijzers neemt de benodigde materialen mee om de hoefijzers te versieren en na het knutselen zorgen wij ervoor dat we samen met de kinderen alle spulletjes weer opruimen.

Andere knutselideeën zijn nog in ontwikkeling. Hou hiervoor de website, onze Facebook pagina en onze Instagram pagina van De Creatieve Hoefijzers in de gaten om op de hoogte te blijven. U kunt altijd contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de plaatsen in Voorne-Putten zijn de reiskosten en reistijd inbegrepen. Alles wat buiten dit gebied valt berekenen we de reistijd en de gereden kilometers (€ 0,50 per km enkele reis).

Hoefijzers versieren tijdens een kinderfeestje is mogelijk in 4 verschillende workshops:

Mogelijk vanaf 6 kinderen bij u thuis of bij uw vereniging/ sportclub/ bedrijf.Bent u opzoek naar een leuke creatieve activiteit voor een kinderfeestje, evenement of ponykamp? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat de kinderen gemaakt hebben tijdens een kinderfeestje of ponykamp.

Naast de workshops met hoefijzers, is het ook mogelijk om andere workshops te faciliteren tijdens ponykampen. Neem hiervoor gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bovenstaande enkele voorbeelden van wat er zoal gemaakt is tijdens verschillende kinderfeestjes en ponykampen.